Τριάρα πριν την Τούμπα για την Μπριζ (3-0)

Τριάρα πριν την Τούμπα για την Μπριζ (3-0)

Η Μπριζ νίκησε εύκολα με 3-0 την Αντβέρπ και μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου, τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Europa Conference League, η Μπριζ επιχειρεί να μπει με αξιώσεις στη μάχη για την κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου επικράτησε με 3-0 της απερχόμενης πρωταθλήτριας Αντβέρπ, στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», ανέβηκε στην τρίτη θέση των play off και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Αντερλεχτ και τη Σεντ Ζιλουάζ.

Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση Φενέρ: Η επιστροφή Ποντένσε, ο Ντόι και οι δύο πιθανοί σχηματισμοί του Μεντιλίμπαρ

Αν το βραδινό ματς λήξει ισόπαλο, η Μπριζ θα βρεθεί στο -3 από την κορυφή και θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, η Μπριζ ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη, χάρη στα γκολ των Ονιεντίκα (43΄), Σκόρας (59΄) και Ζινκερνάγκελ (95΄).

Ο Νίκι Χάγεν παρέταξε τους: Γιάκερς, Μάιερ, Μέχελε, Ορντόνιες, Ντε Κάιπερ (88΄ Σάμπε), Βέτλεσεν (68΄ Μπαλάντα), Βανάκεν, Ονιεντίκα, Τιάγκο, Νούσα (79΄ Ζινκερνάγκελ), Σκόρας (67΄ Τζουτγκλά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ