ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μουργκ, εκτός με ίωση οι Μπράντον Τόμας και Αντόνιο

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μουργκ, εκτός με ίωση οι Μπράντον Τόμας και Αντόνιο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα την Πέμπτη (18/4) με τον Μουργκ να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου αλλά τους Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο να μένουν εκτός λόγω ίωσης

Την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα (18/4,22:00), ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Τόμας Μουργκ να γυμνάζεται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του ενόψει του αγώνα με τη Μπριζ αλλά την ίδια ώρα στο ιατρικό δελτίο μπήκαν οι Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο που έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία στη Euroleague με τις εξελίξεις στο Ισραήλ – Τι θα γίνει αν παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Στο Βέλγιο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, η Κλαμπ Μπριζ έχει πάρει ένα ισχνό προβάδισμα και τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη βάση του, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ιστορικό αγώνα που έχει μπροστά του.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (14.04) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον και Μάρκος Αντόνιο δεν προπονήθηκαν καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, προσθέτοντας έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κανονικά στην διάθεση του Ρουμάνου, τέθηκε ο Τόμας Μουργκ που επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.

Την Δευτέρα (14.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ