Νταβίντ Λουίζ: « Το να έχεις χρήματα δεν σημαίνει πως θα κατακτήσεις αυτομάτως και το Champions League»

Νταβίντ Λουίζ: « Το να έχεις χρήματα δεν σημαίνει πως θα κατακτήσεις αυτομάτως και το Champions League»

Ο Νταβίντ Λουίζ αναφέρθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην προσπάθεια που εκείνη κάνει, ώστε να πάρει το Champions League, λέγοντας πως τα χρήματα δεν εγγυώνται πάντα την επιτυχία.

Η Παρί  Σεν Ζερμέν απέχει ένα βήμα πριν από τον τελικό του Champions League  που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ τέσσερα χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απέναντι στη Μπάγερν το 2020, όταν και ηττήθηκε με 1-0 και γκολ του Κομάν.

Ο Νταβίντ Λουίζ μίλησε για την προσπάθεια της πρώην ομάδας του να σηκώσει το «βαρύτιμο» τρόπαιο, αναφέροντας πως τα χρήματα, όσο πολλά και να είναι δεν σου εγγυώνται την επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: «Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

«Ο κόσμος της ομάδας βάζει τεράστια πίεση στην Παρί, επειδή αν έχεις πάρα πολλά χρήματα οφείλεις αυτόματα να κερδίζεις, όμως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν πάνε έτσι.

Στο ποδόσφαιρο κατεβαίνουν δύο ομάδες στο χορτάρι όπου παίζουν 11 κόντρα σε 11. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει έναν τελικό, έναν ημιτελικό, όμως δεν ήρθε η νίκη.

Δεν αρκεί να πάρεις τη δεύτερη θέση», τόνισε ο Βραζιλιάνος στόπερ της Φλαμένγκο, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στη δική του μέγιστη στιγμή στη διοργάνωση, με την κατάκτηση του Champions League τη σεζόν 2011-12 με την Τσέλσι.

«Είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου, κάθε παίκτης που παίζει στην Ευρώπη ονειρεύεται να κατακτήσει το Champions League. Όταν έφτασα στην Ευρώπη ήμουν νέος αλλά έπαιζα με μεγάλους παίκτες, με μία γενιά της Τσέλσι που ήταν γεμάτη από μεγάλα ονόματα.

Μας έλειπε μόνο το τρόπαιο και για μένα ήταν κάτι το ξεχωριστό η κατάκτησή του, κυρίως ο τελικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ