Βρούτσης για τις προκρίσεις του Ολυμπιακού: «Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (pic)

Βρούτσης για τις προκρίσεις του Ολυμπιακού: «Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (pic)

Το μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για τις προκρίσεις της ανδρικής ομάδας και της Κ19 του Ολυμπιακού σε Conference League και Youth League αντίστοιχα.

Δύο σπουδαίες προκρίσεις μέσα σε λίγες ώρες πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Χθες το βράδυ στην Τουρκία η ανδρική ομάδα του πειραϊκού συλλόγου απέκλεισε στα πέναλτι την Φενερμπαχτσέ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Σήμερα, η Κ19 της ομάδας του μεγάλου λιμανιού απέκλεισε επίσης στα πέναλτι την Ναντ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Youth League. Δύο ιστορικές προκρίσεις για τον Ολυμπιακό και δύο σπουδαίες στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ναντ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον πειραϊκό σύλλογο για τις προκρίσεις σε Conference League και Youth League.

«Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρό και τον Ολυμπιακό. Έπειτα από την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League μέσα στην Πόλη, οι μικροί του πέρασαν στον τελικό της προσεχούς Δευτέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Συγχαρητήρια και θερμές ευχές για κατάκτηση των τροπαίων», ανέφερε στο μήνυμά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ