Σίνα: «Σκέφτηκα να πάρω τον Τζολάκη να τον ρωτήσω πως το έκανε, η πρόκριση είναι κάτι που πετύχαμε όλοι μαζί»

Σίνα: «Σκέφτηκα να πάρω τον Τζολάκη να τον ρωτήσω πως το έκανε, η πρόκριση είναι κάτι που πετύχαμε όλοι μαζί»

Ο τερματοφύλακας της Κ19 του Ολυμπιακού, Άγγελος Σίνα, μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων είπε μεταξύ άλλων πως σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο τον Τζολάκη, ενώ τόνισε πως ρόλο έπαιξε και το σκάουτινγκ της ομάδας.

Συνεχίζει το ταξίδι της στο Youth League η κ19 του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 στα πέναλτι της Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν μία εν των Μίλαν ή Πόρτο.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, Άγγελος Σίνα, υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων είπε μεταξύ άλλων πως σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο τον Τζολάκη ενώ τόνισε πως ρόλο έπαιξε και το σκάουτινγκ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

«Ήταν κάτι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Ήμασταν δυνατοί πνευματικά και το πιστεύαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Μείναμε πιστοί μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε».

Παρακολούθησες τον Τζολάκη την Πέμπτη το βράδυ, σκέφτηκες πως θα ήθελες να ήσουν στη θέση του, αλλά σήμερα τα κατάφερες και εσύ, πως ήταν;

«Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ».

Επηρέασε το τελετουργικό που έκανες;

«Επηρέασε όπως και τη Λανς και με την Ίντερ».

Προτιμάς κάποιον αντίπαλο από τη Μίλαν ή την Πόρτο;

«Εγώ θα πω πως είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και επειδή είμαστε δυνατοί ας έρθει όποιος θέλει».

Είχε έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να σας στηρίξει;

«Τους ευχαριστούμε πολύ όπως και τους συγγενείς μας που ήρθαν για να μας δούνε».

Ήταν εδώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πανηγύρισε μαζί σας;

«Εννοείται και ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει αυτές τις εγκαταστάσεις για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση».

Τώρα τι θα κάνετε;

«Έχουμε δύο μέρες, θα πάμε στο ξενοδοχείο, θα το απολαύσουμε όσο είναι και από την Κυριακή θα σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ