Ζντιέλαρ: «Θα το λέμε στα παιδιά μας»

Ζντιέλαρ: «Θα το λέμε στα παιδιά μας»

Ως κορυφαία εμπειρία χαρακτήρισε ο Σάσα Ζντιέλαρ τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι από τους αγώνες που θα διηγείται στα παιδιά του.

Ως κορυφαία εμπειρία χαρακτήρισε ο Σάσα Ζντιέλαρ το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι από τους αγώνες που θα διηγείται στα παιδιά του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάσα Ζντιέλαρ στην κάμερα της Nova:

«Ήταν πραγματικά ένα δύσκολο ματς απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Φτάσαμε, νομίζω, στο 100% αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό! Ήμασταν αρκετά δυναμικοί στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι αντίπαλοί μας στις καθοριστικές στιγμές κράτησαν τη μπάλα και σκόραραν. Τώρα δεν έχουμε παρά να συγκεντρωθούμε στο δικό μας πρωτάθλημα και να κρατήσουμε τον τίτλο μας!»

Πως είναι η εμπειρία να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νου απέναντι στον Μέσι και τους άλλους παίκτες της Μπαρτσελόνα;

«Νομίζω πως ήταν η καλύτερη εμπειρία. Θα το λέμε και στα παιδιά μας ότι παίξαμε απέναντι στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου! Προσωπικά ήταν η κορυφαία ποδοσφαιρική μου εμπειρία»

Τώρα ακολουθεί ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πόσο δύσκολο το περιμένετε;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νικήσαμε τον Πανιώνιο και πρέπει να κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία κι ετοιμότητα για να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ