Κομπλέ στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Κομπλέ στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν έχει ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή (22/10) στην έδρα των "ερυθρόλευκων".

Από την στιγμή που ο Ντόριαν Λεβέκ είναι μακροχρόνια εκτός και έχει να παίξει από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρείται κομπλέ.

Μετά τον χθεσινό… παροξυσμό στην Τούμπα με την ανοιχτή προπόνηση και την αποθέωση των παικτών, σήμερα το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέβασε ακόμα περισσότερο την ένταση, δίνοντας πολύ έμφαση στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Κροάτης αριστερός μπακ λογικά δεν θα χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, από την στιγμή που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ουσιαστικά ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, είναι ο Ντόριαν Λεβέκ που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30 το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ