Ιωνικός – Προοδευτική 1-0

Ιωνικός – Προοδευτική 1-0

Ένα υπέροχο τελείωμα του Κουιρουκίδη στο 20ο λεπτό, χάρισε στον Ιωνικό τη νίκη (1-0) στο clasico της «Γρηγορίου Λαμπράκη» απέναντι στην Προοδευτική, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δεν υπήρξε σημείο που άφησε την ανωτερότητά του να αμφισβητηθεί. Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος της Προοδευτικής καθ’ όλη τη διάρκεια του ντέρμπι της Γρηγορίου Λαμπράκη, το οποίο ξεκίνησε με περιπετειώδη τρόπο, λόγω της υποδοχής των φιλοξενούμενων με… κότες! Το τελικό 1-0 τον αδικεί, αλλά προφανώς είναι αρκετό για να χαροποιήσει τον κόσμο του. Η εικόνα, σε τέτοια ματς, θεωρείται από τους περισσότερους απλά συνοδευτική.

Όσο για το γκολ, αυτό επιτεύχθηκε με ένα υπέροχο τελείωμα του πρώην παίκτης της Προοδευτικής και νυν του Ιωνικού, Κουιρουκίδη, αφότου κέρδισε μια κόντρα από αμυντικό των φιλοξενούμενων που ουσιαστικά τον έφερε σε θέση βολής εντός της περιοχής.

Ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν κυρίαρχος και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ η Προοδευτική είχε τη μόνη δική της μεγάλη φάση για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ματς, με κεφαλιά του Ζυγκάκη.

Πλέον ο Ιωνικός βρίσκεται στους 11 βαθμούς, αφήνοντας την Προοδευτική στους 7 στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες φυσικά να στοχεύουν στην άνοδο στη Football League.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ