Koriopolis : Αναβολή – φιάσκο

Koriopolis : Αναβολή – φιάσκο

Ενώ όλοι περίμεναν σήμερα την πρόταση της εισαγγελίας για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση του Koriopolis η διαδικασία εξελίχθηκε σε φιάσκο, παίρνοντας αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου.

Αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη (5/12) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης Koriopolis μετά από αίτημα της εισαγγελέως της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Παγώνα Ζάκκα. Συγκεκριμένα, σήμερα αναμενόταν η πρόταση της εισαγγελίας για τους κατηγορούμενους, όμως η διαδικασία εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά λίγο μετά τις 9 το πρωί, με την η κ. Ζάκκα να παίρνει τον λόγο. Στη συνέχεια η εισαγγελέας, αφού διάβασε για δυο ώρες περίπου τις καταθέσεις των μαρτύρων που είχαν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες, ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου να διακοπεί η διαδικασία για κάποια άλλη μέρα. Ο λόγος της διακοπής είχε να κάνει με μια ζαλάδα που αισθάνθηκε. Το αίτημα της εισαγγελέως έγινε δεκτό από την πρόεδρο του δικαστηρίου και ορίστηκε νέα ημερομηνία η 5η Δεκεμβρίου στις 9.30 το πρωί.

Στο Εφετείο παρευρέθηκαν ο Αχιλλέας Μπέος, ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος και άλλοι που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ