Βίκτωρας Μητρόπουλος : «Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ έχει κάνει σοβαρά λάθη»

Βίκτωρας Μητρόπουλος : «Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ έχει κάνει σοβαρά λάθη»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για τη διοίκηση της ΕΠΟ και τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στη συνέντευξή του στο to10.gr μίλησε και για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά και τον ρόλο το Θόδωρου Θεοδωρίδη και του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Για τη διοίκηση Γραμμένου και τι γνώμη έχει: «Εχει ξεκινήσει να κάνει λάθη. Δεν ξέρω αν βελτιώσει την πρακτική της στη συνέχεια αλλά πρέπει. Κάνει σοβαρά λάθη. Εχουν γίνει μόνο δύο συμβούλια. Υπάρχουν δύο καταδίκες για στελέχη της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ ζημιώθηκε με πολλές εκατομμύρια για κάρτα υγείας. Το θέμα προσλήψεων, είναι μέγα θέμα διοικητικής ανευθυνότητας».

Για την αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ και αν έχει συμβολή ο κ Θόδωρος Θεοδωρίδης: «Δεν είχε δυνατότητα ο Θεοδωρίδης να διώξει την προηγούμενη διοίκηση. Η προηγούμενη διοίκηση έφυγε κάτω από το βάρος δικαστικών θέματών και το θέμα της κάρτας υγείας. Που αποκαλύφθηκαν από εμένα. Το βούλευμα παραπομπής βγήκε κάτω από τις δικές μου αποκαλύψεις. Σύντομα θα έχω κι άλλα στοιχεία για το πώς ο Θόδωρος. Υπάρχουν δύο κατηγορούμενοι Ο Γκαγκάτσης και ο Πιλάβιος. Ο κ Γκαγκάτσης πήγε στη Σούπερ Λίγκα μέσω Θεοδωρίδη. Ο Κουτσοκουμνης το απαίτησε να μπει ο Γκαγκάτης μέσα. Μπορεί ο Γκαγκάτσης να αθωωθεί αργότερα, σέβομαι τις δικαστικές αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ