ΑΠΕ Λαγκαδά – Ηρακλής 1-0

ΑΠΕ Λαγκαδά – Ηρακλής 1-0

Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής, 1-0, από την ομάδα του Λαγκαδά στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ του Κοντέων. Παράπονα από τον Γηραιό για την διαιτησία.

Η ΑΠΕΛ πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στον Ηρακλή και ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ οι «κυανόλευκοι» βλέπουν τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου να αυξάνει την διαφορά στους +5.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο από άποψη θεάματος. Στο 12ο λεπτό Χιντασέλι έκανε τη σέντρα και ο Καστριτσέας πρόλαβε τον Κοντέωνα διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 28΄ο Ηρακλής είχε το μοναδικό σουτ του ημιχρόνου, με τον Υφαντίδη να γυρίζει από τα αριστερά στον Αντώνη Αθανασίου που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Ράτζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να κάνουν φάσεις. Αυτός που βρήκε το γκολ και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, ήταν ο Πέτρος Κοντέων, ο οποίος στο 90ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Καραμανλή.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης και του επιτέθηκαν λεκτικά για κόκκινη κάρτα που χάρισε σε παίκτη των γηπεδούχων και γενικά για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι. Για να καταφέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης να φτάσει στα αποδυτήρια του γηπέδου χρειάστηκε η συνοδεία της αστυνομίας.

ΑΠΕΛ (Θέμελης): Ράτζα, Αγριμάκης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Λαβιδάς, Στεφανίδης, Εππας, Αθανασιάδης, Ταχματζίδης, Χιντασέλι, Κοντέων

Ηρακλής (Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Π.Αθανασίου, Α.Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης, Ρόβας, Β.Παπαδόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ