Το «ντου» των μπράβων στην ΕΠΣ Καρδίτσας, προσαγωγή Σκάρλου (vid)

Το «ντου» των μπράβων στην ΕΠΣ Καρδίτσας, προσαγωγή Σκάρλου (vid)

Το βίντεο από την εισβολή των μπράβων της αντιπολίτευσης στη ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας. Συνελήφθη ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Χρήστος Σκάρλος, επειδή άλλαζε κλειδαριά στα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Τα όσα απίστευτα έχουν συμβεί στην ΕΠΣ Καρδίτσας από το πρωί του Σαββάτου δεν δείχνουν να… απασχολούν κανέναν από τους αρμόδιους φορείς του κράτους ή τα πρωτοπαλίκαρα της εξυγίανσης. Αντιθέτως, η στάση που τηρούν όλοι οι «προστάτες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτοί που υποτίθεται ότι θα τα… έφτιαχναν όλα και θα ξεβρόμιζαν το σπορ, δείχνει ότι οι ίδιοι αποτελούν κομμάτι της σαβούρας που βρομίζει τον χώρο.

Οπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πέντε μπράβους πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Καρδίτσας. Από τη μήνυση που έκανε ο Παλάσκας, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτόφωτη διαδικασία για τη σύλληψη των Γιάννη Παπαδόπουλου, Χάρη Γρηγορίου (δικηγόρος), Κώστα Ντάσιου (αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας), Γιώργου Κρανή, Αλέξη Σφήκα και Κώστα Ρόβα.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο που δείχνει την εισβολή μπράβων στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ. Και το οποίο δείχνει τον τρόπο που δρα η «εξυγίανση».

Βεβαίως, τα παράλογα της νέας τάξης πραγμάτων δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Σφυρίγματα», ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Χρήστος Σκάρλος, σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη από την αστυνομία, επειδή άλλαζε κλειδαριά στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ