Τα αίσχη της εξυγίανσης τα βλέπεις Βασιλειάδη;

Τα αίσχη της εξυγίανσης τα βλέπεις Βασιλειάδη;

Αυτόφωρη διαδικασία για την σύλληψη των Γιάννη Παπαδόπουλου, Χάρη Γρηγορίου και άλλων τριών… εκλεκτών μελών της εξυγίανσης που πρωταγωνίστησαν στην ωμή… εξυγίανση στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Τώρα θα διακόψουν το πρωτάθλημα ή οι φάπες της εξυγίανσης είναι γλυκές;

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν ο Γραμμένος και ο Βασιλειάδης. Αυτό το ποδόσφαιρο… οραματίστηκαν οι «νονοί» της εξυγίανσης, ο χαλίφης του βορρά και του νότου. Το ποδόσφαιρο που θα διοικούν αυτοί με όποιο τρόπο με όποιο κόστος. Ξεδιάντροπα, με τις πλάτες της Κυβέρνησης.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας θυμίζουν εποχές Χούντας!

Πραγματικής χούντας! Εντεταλμένοι των χαλίφηδων παρεμβαίνουν στις εκλογές, μπράβοι προπηλακίζουν και χτυπούν. Όλα στο όνομα της εξυγίανσης. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν έγινε ποτέ.

Ο ξυλοδαρμός του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα από πέντε μπράβους πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στις τακτικές… εξυγίανσης που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια ωμή «εξυγιαντική» παρέμβαση από αυτές που δεν χαρακτηρίζονται με λόγια και που σκοπό έχουν να επιβάλουν τον φόβο στην διάρκεια εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο.

Τελευταία εξέλιξη η αυτόφωτη διαδικασία για την σύλληψη των Γιάννη Παπαδόπουλου, Χάρη Γρηγορίου (δικηγόρος), Κώστα Ντάσιου (αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας), Γιώργου Κρανή, Αλέξη Σφήκα και Κώστα Ρόβα μετά από μήνυση του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα για όσα συνέβησαν νωρίτερα.

Το πραξικόπημα στην ΕΠΣ Καρδίτσας έγινε, με το έτσι θέλω στην εποχή του Γραμμένου το ποδόσφαιρο πηγαίνει στα χέρια των χαλίφηδων.

Τα αίσχη της εξυγίανσης τα βλέπει ο Βασιλειάδης άραγε; Ρητορική ερώτηση καθώς αν δεν τα βλέπει, τα διαβάζει. Και αν όχι από όλα τα σάιτ, υπάρχουν σε πολλά. Όσα ακόμη αντέχουν την αλήθεια… Όχι την πληρωμένη εκ Ρωσίας. Την πραγματική.

Αλλά τι να δει και τι να πράξει ο Βασιλειάδης όταν η Κυβέρνηση του και ο ίδιος είναι συμμέτοχος του εγκλήματος κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Που είναι ο Γραμμένος που μάλιστα είχε ζητήσει ο Παλάσκας την παρουσία του στις εκλογές ως παρατηρητή για να μην συμβούν αυτά που συνέβησαν; Ή τουλάχιστον για να τα δει με τα μάτια του;
Η… εξυγίανση δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα.

Ωμή… εξυγίανση, με μπράβους ενεργεί, με ανθρώπους σκοτεινούς, φαντάσματα του παρελθόντος. Γνωστός ο ρόλος του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, δεξιού χεριού του αφεντικού της ΑΕΚ. Γνωστό και το όνομα του δικηγόρου για τον οποίο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Και αυτός με μακρά παρουσία στην ίδια ομάδα.

Προφανώς όμως για την Κυβέρνηση και την ΕΠΟ του Γραμμένου οι φάπες από τους υποστηρικτές της… εξυγίανσης είναι γλυκές.

Ντροπή και αίσχος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ