Ωμή… εξυγίανση στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Ωμή… εξυγίανση στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Αδιανόητες πρακτικές και ξυλοδαρμός του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα από πέντε μπράβους πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Ο ρόλος του Γιάννη Παπαδόπουλου για τον οποίο είχε κάνει καταγγελία για παρέμβαση στις εκλογές

Ο ξυλοδαρμός του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα από πέντε μπράβους πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στις τακτικές… εξυγίανσης που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ωμή «εξυγιαντική» παρέμβαση από αυτές που δεν χαρακτηρίζονται με λόγια και που σκοπό έχουν να επιβάλουν τον φόβο στην διάρκεια εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος λοιπόν της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας κατάγγειλε στην αστυνομία ξυλοδαρμό του μετά από επίθεση που δέχθηκε από πέντε μπράβους, εκ των οποίων οι δυο ήταν Καρδιτσιώτες.

Ο Παλάσκας πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε μηνύσεις, ακόμα και κατά του δικηγόρου που εκπροσωπεί την αντιπολίτευση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως συνελήφθησαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας (και ο Παλάσκας) μετά από μήνυση σωματείων, τα οποία επικαλέστηκαν απόφαση αποκλεισμού τους από την Γενική συνέλευση και κατ’ επέκταση από την ψηφοφορία.

Παρών στην αίθουσα ήταν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, για τον οποίο ο Μανώλης Παλάσκας είχε καταγγείλει στις 25 Ιανουαρίου ότι παρεμβαίνει στις εκλογές και μάλιστα τον αναφέρει ως «συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας είχε ζητήσει με επιστολή του από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να παραστεί ως παρατηρητής των διαδικασιών.

Η περιβόητη… εξυγίανση συνεχίζει τις αδιανόητες πρακτικές και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τα όσα γίνονται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ