Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή την αναδιάρθρωση

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή την αναδιάρθρωση

Χαμός έγινε στην Βουλή μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη και την Άννας Καραμανλή με αφορμή την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην Ολομέλεια της Βουλής λαμβάνει χώρα συζήτηση για την τροπολογία που κατατέθηκε από την Κυβέρνηση και αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και την εκ βάθρων αναδιάρθρωσή του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν κατά πολύ μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και της υπεύθυνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή.

Η τελευταία αναφερόμενη στον θλιβερό τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπου είχαμε επεισόδια παρά την απουσία μεγάλου όγκου οπαδών τόνισε:

«Παρακολουθήσαμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών, από τον οποίον δεν έλειψαν τα επεισόδια μεταξύ των καλεσμένων. Στο μπάσκετ με την παρέμβασή σας τα κάνατε χειρότερα. Με ότι καταπιάνεστε το κάνετε χειρότερο. Ρίχνετε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για να διορθωθούν οι αδικίες. Γιατί καθυστερήσατε;»

Ο Βασιλειάδης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο πως θα έπρεπε να διαμορφωθούν οι κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου:

«Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν τρεις κατηγορίες των 10 ομάδων. Όλοι ήξεραν τι θα γίνει από τον Αύγουστο. Η ΕΠΟ και η Λίγκα μου ζήτησαν οι αλλαγές να γίνουν τώρα. Στις 9/4 έστειλε η ΕΠΟ τις αλλαγές. Υπήρξαν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν στο παρελθόν βαρίδια από απατεώνες και ταλαιπωρήθηκαν», κλείνοντας με μια ατάκα που προκάλεσε την Άννα Καραμανλή… «Με ότι καταπιάνομαι δεν γίνεται “παράγκα”. Αναπολήστε τώρα το παλαιό καθεστώς. Αναπολήστε το».

Την τελευταία ατάκα σε μια συζήτηση που πέραν της Νέας Δημοκρατίας, διαφώνησαν με την τροπολογία και τα υπόλοιπα κόμματα (ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ποτάμι και ΧΑ), είχε η Άννα Καραμανλή τονίζοντας

«Εσείς την παράγκα την κάνατε πολυκατοικία!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ