Άτακτη υποχώρηση Γραμμένου!

Άτακτη υποχώρηση Γραμμένου!

Η αποκάλυψη των σκανδάλων που ετοίμαζε η… εξυγιαντική ΕΠΟ και η στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οδήγησαν σε αναβολή των αλλαγών για τις ποινές και απόσυρση της πολυιδιοκτησίας.

Πέρασαν οι εποχές που έκαναν ότι ήθελαν! Πέρασαν οι εποχές που με την «σκεπή» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τους Υφυπουργούς Αθλητισμού Κοντονή και Βασιλειάδη έκαναν «πάρτι» σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα που ετοίμαζαν με την πολυιδιοκτησία αλλά και τις ποινές για θέματα βίας αλλά και η σθεναρή και άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προειδοποιώντας για τις παρανομίες, ανάγκασαν τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο σε άτακτη υποχώρηση!

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε να πάρει αναβολή η ψήφιση των αλλαγών που προέβλεπαν ελάφρυνση των ποινών για θέματα συμπεριφοράς.

Ώστε να γίνει η διαβούλευση που ζήτησε χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να είναι όλα σωστά και στην κατεύθυνση που πρέπει και όπως όταν τα θέλουν οι «εξυγιαντές» του Βαγγέλη Γραμμένου.

Επίσης εξαφανίστηκε το απαράδεκτο άρθρο περί πολυιδιοκτησίας που οι υποστηρικτές της… εξυγίανσης επιχείρησαν να περάσουν στα… μουλωχτά καταστρατηγώντας ακόμη και τους νόμους το κράτους! Μια απίστευτη ιδέα που είχαν με προφανέστατους σκοπούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ