Αλεκσάντρ Κοκόριν : Δέχεται βολές για τον αυτοπυροβολισμό (pics)

Αλεκσάντρ Κοκόριν : Δέχεται βολές για τον αυτοπυροβολισμό (pics)

Δριμεία κριτική για το αστείο που έκανε να στρέψει το όπλο στον εαυτό του, αλλά και να πυροβολήσει στον αέρα κατά το γάμο φίλου, δέχεται ο ποδοσφαιριστής της Ζενίτ, Αλεκσάντρ Κοκόριν.

Δριμεία κριτική δέχεται ο Αλεκσάντρ Κοκόριν μετά το… αστειάκι που έκανε με πιστόλι στο γάμο φίλο του. Ο Ρώσος διεθνής επιθετικός (της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) ανήρτησε φωτογραφίες, στα social media, με τον ίδιο να στρέφει όπλο προς το πρόσωπο του, αλλά και να πυροβολεί στον αέρα, κάτι που δεν άρεσε σε κανένα.

Ο Κοκόριν, ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο του, φίλου του (από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ρωσίας), Άλαν Τσοτσίγεφ, αλλά με τα καμώματα του έστρεψε το ενδιαφέρον στον ίδιο, αντί για τα τιμώμενα πρόσωπα, που ήταν το ζευγάρι των νεόνυμφων.

Τι έκανε ο 26χρονος άσος; Ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σ. εν προκειμένω στο «Ιnstagram») φωτογραφία με τον ίδιο, στο περιθώριο του γλεντιού που ακολούθησε το ευτυχές γεγονός, να έχει στραμμένο προς το πρόσωπο του ένα πιστολι!

«Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά ένας γάμος στην Οσσετία», ήταν η λεζάντα του Κοκόριν, που συνόδευε το ενσταντανέ. Ωστόσο η ανάρτηση δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τους ακολούθους του Ρώσου επιθετικού, ο οποίος, μετά από ένα ορυμαγδό αρνητικών σχολίων, για την φωτογραφία, που έμοιαζε να έχει βγει από «ρώσικη ρουλέτα», αποφάσισε να τη διαγράψει.

Ωστόσο το πράγμα δεν τελείωσε εδώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αμετανόητος, ουσιαστικά, δημοσίευσε, στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο όπου εμφανίζεται με δύο περίστροφα ανα χείρας να πυροβολεί στον αέρα φωνάζοντας, εν εξάλλω καταστάση: «Ευχαριστώ για την θερμή φιλοξενία!»

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν τα όπλα που ο Κοκόριν κρατά, στην φωτογραφία και το βίντεο, είναι αληθινά ή ψεύτικα, αλλά στην ουσία του το γεγονός δεν αλλάζει κι επαναφέρει τη διαρκώς διογκούμενη συζήτηση για την ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από δημόσια πρόσωπα (που, καλώς ή κακώς αποτελούν πρότυπα νέων) και στην συγκεκριμένη περίπτωση από τους ποδοσφαιριστές. Πολλά ήταν τα σχόλια εναντίον του Κοκόριν, όχι μόνο από χρήστες της εφαρμογής κι «ακολούθους» του αλλά κι από Ρώσους ποδοσφαιρανθρώπους που τοποθετήθηκαν, δημόσια, εναντίον του.

Ο «κακομαθημένος» και το «άδειο» κεφάλι!

Είναι χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Γκενάντι Κοστίλεφ, πρώην τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος θεωρεί τον Κοκόριν έναν «κακομαθημένο» ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο 77χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ελπίζει στην λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του, «προς γνώσιν και συμμόρφωσιν», αφού: «Πιστεύει ότι όλα του επιτρέπονται και πως όλοι θα του συγχωρέσουν τα πάντα. Ίσως εκμεταλλεύεται το γεγονός πως αισθάνεται ένας παίκτης βασικός στην ομάδα του και για αυτό ακόμη κι αν κατηγορηθεί και τιμωρηθεί στο τέλος θα πάρει συγχωροχάρτι. Θεωρεί εαυτόν αναντικατάστατο» δήλωσε στα μικρόφωνα Ρωσικού ραδιοφώνου.

Πιο …βιτριολικός και δηκτικός ο παλαίμαχος άσος Αλεξέϊ Ιγκόνιν. Ο 41χρονος, πρώην αρχηγός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, «απάντησε» στις αναρτήσεις του Κοκόριν με δική του: «Αγαπητοί υποστηρικτές της Ζενίτ, ο Κοκόριν έστρεψε το πιστόλι στο κεφάλι του. Μην ανησυχείτε, έτσι κι αλλιώς,…άδειο είναι!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ