Ξανά στην Ελπίδων της Γερμανίας ο Κιομουρτζόγλου – Τι ισχύει με Ελλάδα

Ξανά στην Ελπίδων της Γερμανίας ο Κιομουρτζόγλου – Τι ισχύει με Ελλάδα

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου της Χέρακλες κλήθηκε εκ νέου στην Under 21 της Γερμανίας, ωστόσο ο δρόμος για την Εθνικής Ελλάδος παραμένει ανοιχτός.

Είναι ένα από τα παιδιά που ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει βάλει στο στόχαστρο του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Εθνική ομάδα. Στο πλαίσιο που υπήρχαν τα ονόματα του Χατζηδιάκου, του Παυλίδη, του Βρουσάι.

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου αγωνίζεται στην ολλανδική Χέρακλες και είναι λίγο διαφορετική περίπτωση απ’ τους υπόλοιπους. Γιατί; Διότι έχει αγωνιστεί στην Ελπίδων της Γερμανίας. Πριν από μερικές μέρες, ο γεννημένος στο Μόναχο από Έλληνες γονείς Κιομουρτζόγλου έπαιξε για 45 λεπτά σε αγώνα των Γερμανών. Αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, αλλά η φυσική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Ο Κιομουρτζόγλου, όπως μπορεί να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ελπίδων των Γερμανών για το παιχνίδι με το Βέλγιο. Όμως αυτό δεν αλλάζει το πλάνο της Εθνικής.

Ο Κιομουρτζόγλου θυμίζει περίπτωση Οδυσσέα Βλαχοδήμου, που έπαιξε στις «μικρές» ομάδες της Εθνικής Γερμανίας και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ανδρών της Ελλάδας. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ έχουν κάνει γνωστή την επιθυμία τους και στον παίκτη και στην ομοσπονδία της Γερμανίας και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πιθανότερο είναι πως πρώτα θα αγωνιστεί με την Ελπίδων της Ελλάδας και αν πείσει πως αξίζει θα πάρει «προαγωγή» για την Ανδρών.

Θυμίζουμε πως ο Κιομουρτζόγλου είναι ένας παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ και μάλιστα ο Ίλια Ίβιτς έκανε πρόσφατα ταξίδι – αστραπή για εκείνον στο Μόναχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ