Δεν θα είναι ο Αυγενάκης στο συνέδριο του… Μπέου

Δεν θα είναι ο Αυγενάκης στο συνέδριο του… Μπέου

Εδώ και 15 μέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού ακύρωσε την παρουσία του στο συνέδριο για τα στημένα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων…

Μεγάλο ντόρο έχει σηκώσει το θέμα της παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου στο συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα εξήγηση στο γιατί…

Η ουσία είναι πως στο συγκεκριμένο συνέδριο «διαφημίζεται» εδώ και ενάμιση μήνα πως θα είναι κεντρικός ομιλητής ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης!

Και η αλήθεια είναι πως αρχικά ο Υφυπουργός είχε προσκληθεί και είχε δεχθεί όμως όπως τονίστηκε επισήμως από την πλευρά του η παρουσία του έχει ακυρωθεί. Εδώ και 15 μέρες μάλιστα.

Επισήμως δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο ο κ. Αυγενάκης αποφάσισε να μην παραβρεθεί στο συγκεκριμένο συνέδριο. Ανειλημμένες υποχρεώσεις είναι η μοναδική, αναμενόμενη, απάντηση.

Από την άλλη όμως δεν θέλει και πολύ σκέψη για να φτάσουμε στην αιτία της ακύρωσης συνειρμικά.

Πόσο άλλωστε σωστό θα ήταν για τον Υφυπουργό Αθλητισμού να είναι κεντρικός ομιλητής για τα στημένα σε ένα συνέδριο που είναι ομιλητής και ο Αχιλλέας Μπέος. Θυμίζουμε επίσης πως στο συνέδριο συντονιστής είναι ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Και επίσης θυμίζουμε πως αυτό το συνέδριο διοργανώνεται από ιδιώτες. Ο Αυγενάκης για την συνθήκη Macolin μίλησε στην Βουλή όταν και την πέρασε.

Τώρα στο συγκεκριμένο συνέδριο θα μιλήσουν οι… ειδικοί. Δεν έχει προφανέστατα κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Αν βρισκόταν τότε θα ήταν θέμα. Μεγάλο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ