Χέρακλες: Παίκτες και τεχνικό τιμ χαρίζουν μισθούς για να σωθεί η ομάδα

Χέρακλες: Παίκτες και τεχνικό τιμ χαρίζουν μισθούς για να σωθεί η ομάδα

Η Χέρακλες είναι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά τα μέλη του κλαμπ είναι διατεθειμένα να την κρατήσουν ζωντανή.

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και οι διευθυντές της ολλανδικής Χέρακλες, «παραιτήθηκαν» την Τετάρτη (13/05) από τους μισθούς τους για όσα διάστημα δεν θα διεξάγονται αγώνες στην Ολλανδία, λόγω του lockdown από την πανδημία του κορονοϊού.

Σε μία κίνηση «αφοσίωσης» προς το κλαμπ, όλα τα μέλη που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα επέλεξαν να «χαρίσουν» τις μηνιαίες απολαβές τους προς την ομάδα, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία αντίστοιχη συζήτηση για «ψαλίδια» και με τους εργαζόμενους στα γραφεία και στις λοιπές θυγατρικές εταιρίες του συλλόγου.

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που απαιτεί αφοσίωση από όλους όσους ενδιαφέρονται για το σύλλογο» τόνισε στα ολλανδικά ΜΜΕ, ο γενικός διευθυντής της Χέρακλες Ρομπ Τούσαντ και πρόσθεσε πως «…παρά το γεγονός πως η κατάσταση δεν είναι διόλου… ευχάριση, η προθυμία των παικτών και του προσωπικού είναι πολύ μεγάλη. Κατανοούν πως η πράξη τους είναι προς το συμφέρον του συλλόγου. Φυσικά, εμείς ως διευθυντές συνεισφέρουμε επίσης με την παραίτησή κι από τους δικούς μας μισθούς».

Ο παράγοντας της ολλανδικής ομάδας, εξηγεί πως έρχονται ακόμη πιο «δύσκολες» μέρες. «Ήδη η ομάδα αναγκάζεται να ξοδεύει αποθεματικά του ταμείου της. Επιπλέον, αναμένουμε μείωση από 20 έως 40% στον προϋπολογισμό μας την επόμενη σεζόν. Πρέπει όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα, να πολεμήσουμε για το μέλλον της Χέρακλες στο ολλανδικό ποδόσφαιρο» κατέληξε ο Τούσαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ