Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης παικτών η Αταλάντα

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης παικτών η Αταλάντα

Οι άνθρωποι της Αταλάντα διαψεύδουν κατηγορηματικά πως θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο οι Ζαπάτα, Ίλιτσιτς και Γκόμες.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει… χτυπήσει και το ποδόσφαιρο, με τις ομάδες να βλέπουν μεγάλη μείωση στα έσοδα τους. Αναμενόμενο ήταν να… σκάσουν και τα πρώτα σενάρια αποχώρησης σημαντικών παικτών από την Αταλάντα.

Συγκεκριμένα, στην γειτονική χώρα, κυκλοφορούσαν σενάρια που ανέφεραν πως η Αταλάντα έχει βγάλει στο… σφυρί κορυφαίους της παίκτες. Στη λίστα, υπήρχαν τα ονόματα των  Ζαπάτα, Ίλιτσιτς και Γκόμες, με πολλές ομάδες να τους έχουν στο μπλοκάκι τους.

Ωστόσο, στον ιταλικό σύλλογο είναι ξεκάθαροι. Δεν φεύγει κανείς. Δια στόματος του Τζιοβάνι Σαρτόρι, κατέστη σαφές πως η Αταλάντα δεν πρόκειται να ξεπουλήσει κανένα περιουσιακό της στοιχείο.  Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας υποστήριξε πως τα όσα ακούγονται, δεν έχουν βάση και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπενθυμίζεται, πως το σύνολο του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έχει προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του Champions League, ενώ θα δώσει μάχη για την εκ νέου πρόκριση στην διοργάνωση της νέας σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση στο +3 από την 5η Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ