Θρυλικό ταξίδι!

Θρυλικό ταξίδι!

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία. Κερδίζοντας την Γουλβς, το όνειρο του ευρωπαϊκού τροπαίου θα γίνει εφικτό…

Ήρθε η ώρα για το… ταξίδι όλων των φίλων του Ολυμπιακού. Ένα ταξίδι στο όνειρο. Στο μεγάλο όνειρο που κάποτε ήταν απατηλό, αλλά τώρα είναι εφικτό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αναφερθεί on camera, σε δύο μεγάλους στόχους. Ο πρώτος να καταφέρει ο Ολυμπιακός να είναι αυτάρκης και ο δεύτερος να μετατραπεί σε ευρωπαϊκή δύναμη.

Και τα δύο ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τα έχει καταφέρει. Τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του Πειραιά, τον… ζηλεύουν, ακόμα και οι ανταγωνιστές του, χωρίς φυσικά να το παραδέχονται. Όταν η διοίκηση μπορεί να πουλήσει παίκτες σε τιμές εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα, έχει καταφέρει η ομάδα να μην στηρίζεται αποκλειστικά στη τσέπη του προέδρου. Αυτή θα χρησιμοποιηθεί, όταν θα πρέπει να γίνει κάποια υπέρβαση, ή αν πάει κάτι στραβά.

Ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκή δύναμη. Τώρα βέβαια, έχει την τεράστια ευκαιρία να γράψει την πιο χρυσή σελίδα… Ο Θρύλος έχει ραντεβού με την ιστορία. Το βράδυ της Πέμπτης, οι Πειραιώτες θα μονομαχήσουν με την Γουλβς και θέλουν να πάρουν την πρόκριση, έστω και αν το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης ήρθε ισόπαλο 1-1. Και τί έγινε, που οι Άγγλοι πήραν θετικό αποτέλεσμα; Οι συμπατριώτες τους, της Αρσεναλ, είχαν κερδίσει στο Ναό, αλλά στο Λονδίνο οι «ερυθρόλευκοι» τους πετσόκοψαν!

Το ίδιο… πετσόκομμα μπορεί να γίνει και την Πέμπτη. Έστω και αν τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Ο Σεμέδο, αποβλήθηκε στο πρώτο ματς με τους «λύκους» και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ακολούθησε η φαρσοκωμωδία της ΕΠΟ με τον τελικό του Κυπέλλου. Τα όσα απίστευτα έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έβαλαν τεράστια εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας. Άλλο το να έχει έναν τελικό Κυπέλλου στα πόδια της και άλλο, ένα φιλικό με την Ομόνοια. Το σοκ, ήρθε με τον τραυματισμό του Σα και τους λόγους μπορείτε να τους διαβάσετε στο προηγούμενο μπλογκ.

Ο Θρύλος έχει αποδείξει, ότι δεν λυγίζει από προβλήματα. Όποιους και να εμπιστευθεί ο Μαρτίνς, είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι παίκτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, ότι και για αυτούς είναι τεράστια ευκαιρία. Σε ενδεχόμενο πρόκρισης, οι μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα εκτοξευθούν. Σε περίπτωση δε, κατάκτησης του τροπαίου, ο Ολυμπιακός θα ψάχνει ολόκληρη ενδεκάδα! Κάτι, που εύχομαι μέσα από την ψυχή μου!!!

Υ.Γ. To10.gr βρίσκεται ήδη στην Αγγλία. Με ένα δεκάρι και ένα αριστερό εξτρέμ, παίζοντας φουλ επίθεση και με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας. Ο μεγάλος στόχος, είναι το ταξίδι της επιστροφής να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου.

Υ.Γ. (1). Με ένα δεκάρι και ένα αριστερό εξτρέμ, εύκολα το αγαπημένο σας σάιτ, ανοίγει μπουζούκια στην Αγγλία!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ