Κολωνία – Γκλάντμπαχ 2-1

Κολωνία – Γκλάντμπαχ 2-1

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής έμεινε η Κολωνία που πήρες σπουδαία νίκη κόντρα στην Γλάντμπαχ χάρη σε πέναλτι του Τερόντε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν τα παρατάει η Κολωνία! Οι τράγοι πήραν μια τεράστιας σημασίας νίκη (2-1) κόντρα στην Γκλάντμπαχ και συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους για να παραμείνουν στην Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Στέφαν Ρούθενμπεκ άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον κεντρικό αμυντικό Φρέντερικ Σόρενσεν να πετυχαίνει γκολ με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιόγιτς.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 69′ με τον Ράφαελ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών της Κολωνίας. Οι Τράγοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τον Σιμόν Τεροντέ να «λυτρώνει» την ομάδα του με κεφαλιά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τη νίκη αυτή η Κολωνία έφτασε τους 9 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή. Αντιθέτως, η Γκλάντμπαχ έμεινε στην 6η θέση με 28 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ