Χάμες Ροντρίγκεζ : «Ο Ζιντάν παραμένει ακόμα το ίνδαλμα μου»

Χάμες Ροντρίγκεζ : «Ο Ζιντάν παραμένει ακόμα το ίνδαλμα μου»

Στην παραδοχή πως ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει το ίνδαλμα του προχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκεζ, παρά το γεγονός πως ήταν αυτός που ουσιαστικά τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάμες Ροντρίγκεζ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο μεσοεπιθετικός της γερμανικής ομάδας αποκάλυψε πως ο τεχνικός των μερένχες, Ζινεντίν Ζιντάν, παραμένει το ίνδαλμα του, παρά το γεγονός πως ήταν εκείνος που τον ώθησε στην αποχώρησή του από την ισπανική ομάδα.

Επίσης ο Κολομβιανός άσος παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής στη βασίλισσα κατά την περσινή σεζόν, φάνηκε από τις δηλώσεις του, πως δεν κρατάει κακία στον πρώην προπονητή του, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο.

«Ο Ζιντάν παραμένει ακόμα το ίνδαλμα μου. Ήταν κορυφαίος παίκτης με μεγάλη ποιότητα και θαυμάζω αυτούς που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω αν ήμουν κοντά με τον Ζιντάν, αλλά κάθε προπονητής έχει τις προτιμήσεις του. Δεν μπορώ να πω αν ήταν άδικος μαζί μου. Δεν έχει νόημα να το σκέφτομαι πλέον. Ο τρόπος που έφυγα ήταν άσχημος, γιατί το να παίζω για τη Ρεάλ ήταν ένα όνειρο για μένα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι», τόνισε ο 26χρονος επιτελικός μέσος των Βαυαρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ