Σάλκε – Κολωνία 1-2 (vid)

Σάλκε – Κολωνία 1-2 (vid)

Η Κολωνία επικράτησε 2-1 της Σάλκε με γκολ στις καθσυτερήσεις στο ντέρμπι παραμονής της Bundesliga, με τους «βασιλικούς μπλε» να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νικήτρια στο ντέρμπι παραμονής αναδείχθηκε η Κολωνία, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σάλκε με γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε βαθμολογική ανάσα. Αντιθέτως, οι «βασιλικοί μπλε» παρέμειναν στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς, γνωρίζοντας τη 12η ήττα τους σε 17 αγώνες φέτος.

Οι «τράγοι» απείλησαν στο 24′ με τον Ντούντα και στο 31′ πήραν το προβάδισμα με τον Τσίχος. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57′ με τον Χοπ και στη συνέχεια πίεσαν για να πετύχουν την ανατροπή αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, η Κολωνία ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Τίλμαν, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 88′ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ναστάσιτς (71’ Ομάρ Μασκαρέλ), Μπέκερ, Κολάσινατς (72’ Οτσίπκα), Σταμπουλί, Καμπάκ, Σερντάρ, Αρίτ, Ραμάν (72’ Μπουτζελάμπ), Ουθ, Χόουπ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Στσίχος (46’ Κάτερμπαχ), Χορν, Εχιζίμπουε (72’ Ρετζμπετσάι), Μπόρναου, Τσέστιτς, Ντρέξλερ (88′ Τίλμαν(, Έκτορ (81’ Οζκάν), Ντούντα (88′ Αροκαντάρε), Σκιρί, Βολφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ