«Νέος Τόνι Άνταμς ο Μαυρόπανος»

«Νέος Τόνι Άνταμς ο Μαυρόπανος»

Το βρετανικό σάιτ «Football London» αποθέωσε τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό και τον παρομοίασε με τον θρύλο της Αρσεναλ, Τόνι Ανταμς.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Στουτγκάρδης. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά η περιπέτειά του στη Γερμανία, όμως, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η αγγλική ιστοσελίδα «Football London» αναφέρθηκε στον Ελληνα σέντερ μπακ και στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Bundesliga. Οι Βρετανοί έμειναν εντυπωσιασμένοί από τον συμπατριώτη μας και τον αποθέωσαν, παρομοιάζοντάς τον με έναν θρύλο της Αρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιστοσελίδα σε αφιέρωμα που έκανε για τον 23χρονο αμυντικό, τον παρομοίασε με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, ενώ φιλοξένησε και δηλώσεις του προπονητή της γερμανική ομάδας για τον 23χρονο.

«Είναι ο μονομάχος μας! Είναι ένα τέρας από άποψη σωματικής διάπλασης. Κι όταν κάνει ένα λάθος, τα… χώνει στα ελληνικά. Μου αρέσει αυτό. Είναι ένας σκληρός τύπος» ήταν τα λόγια του κόουτς της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ