Mαυροπάνος: Θέλει να τον κρατήσει η Στουτγάρδη

Mαυροπάνος: Θέλει να τον κρατήσει η Στουτγάρδη

Η Στουτγάρδη θέλει να κρατήσει τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και μετά το πέρας του δανεισμού του.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Στουτγάρδη, με αποτέλεσμα η γερμανική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου. Ο νεαρός αμυντικός, που προσφάτως παρομοιάστηκε με τον Τόνι Άνταμς, έχει συμμετάσχει στα 13 από τα τελευταία 18 παιχνίδια της Γερμανικής ομάδας.

Η πρόθεση του νυν συλλόγου του είναι να τον διατηρήσει στις τάξεις του, αφού σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Σβέν Μισλιντάτ ο Έλληνας αμυντικός έχει πολλές δυνατότητες

«Ο Κωνσντατίνος διαθέτει και το software και το hardware, για να γίνει ένα κορυφαίος αμυντικός. Ήταν λίγο άτυχος όμως γιατί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Θεωρώ σημαντικό να ανακάμψει πλήρως, διότι όταν σταθεροποιηθεί η φυσική του κατάσταση, θα αποτελεί αναμφίβολα έναν παίκτη επιπέδου Bundesliga. Aυτή την στιγμή είναι από τους πιο γρήγορους μπακ, μαζί με τον Ουπαμεκάνο. Θα θέλαμε να τον έχουμε για μία ακόμα σεζόν, όμως δεν είναι στο χέρι μας.»

Πάντως ο Έλληνας στόπερ φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα, από την Άρσεναλ, για την απόκτηση του Κονατέ από την Λειψία για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με την Στουτγκάρδη όμως να είναι διατεθειμένη να κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ