Μπάγερν – Γκλάντμπαχ 6-0

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ 6-0

Πάρτι τίτλου έστησε η Μπάγερν με καλεσμένη την Γκλάντμπαχ. Οι Βαυαροί γιόρτασαν την 30η σαλατιέρα τους, διαλύοντας τα «πουλάρια» με 6-0.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν με μπροστάρη τον διαστημικό Λεβαντόφσκι μετέτρεψε το απόγευμα της Γκλάντμπαχ σε ζωντανό εφιάλτη, διεσύροντας την (6-0) και γιόρτασε την 9η διαδοχική σαλατιέρα και 30η στη Bundesliga με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Βαυαροί είχαν σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου πριν τη σέντρα της αναμέτρησης τους, λόγω της ήττας της Λειψίας από τη Ντόρτμουντ, όμως θέλησαν να το… γλεντήσουν με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο.

Αν κάτι είχε ενδιαφέρον στο παιχνίδι ήταν το πότε θα σταματήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει. Ο Πολωνός «εκτελεστής» έκανε ένα ακόμα χατ-τρικ (2′, 34′, 66′) και έφτασε πλέον τα 39 γκολ, 1 λιγότερο από τον ρέκορντμαν Γκερντ Μίλερ.

Από εκεί και πέρα τα δύο γκολ των Τόμας Μίλερ (23’) και Κομάν (44’) είχαν φέρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του Χάνσι Φλικ, ενώ παρόλου που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 75ο λεπτό λόγω αποβολής του Νιανζού πέτυχαν και έκτο γκολ στο 86′, με τον Σανέ να διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ (71’ Μαρτίνεθ), Αλάμπα (60’ Γκορέτσκα, 70’ Νιανζού), Παβάρ, Ντέιβις, Ερναντές, Κίμιχ, Μουσιάλα (60’ Γκνάμπρι), Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Κομάν

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί (69’ Βεντ), Χόφμαν (69’ Στιτνλ), Λατσάρο (46’ Βολφ), Νοϊχάους, Ζακάρια, Εμπολό (84’ Χέρμαν), Τουράμ (46’ Πλεά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ