Θέλει να κρατήσει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Θέλει να κρατήσει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Την ανανέωση του δανεισμού του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για ένα ακόμα χρόνο επιδιώκει η διοίκηση της Στουτγκάρδης, μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο Έλληνας αμυντικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η διοίκηση, μετά τις θετικές εμφανίσεις του παίκτη της Άρσεναλ, προσπαθεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαυροπάνος από την πλευρά του φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στη γερμανική ομάδα, από τη στιγμή που θα υπολογίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν είναι στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα για την άμυνα της Αρσεναλ.

Από εκεί και πέρα όμως η Στουτγκάρδη δεν φαίνεται να παίζει μόνη της, αφού ακόμη δυο γερμανικές ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Έλληνα στόπερ, ενώ και από την Ιταλία υπάρχει ενδιαφέρον. Όπως αναφέρουν στη Γερμανία όμως η Στουτγκάρδη είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που δεν μείνει στην Άρσεναλ, κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ