Λειψία – Κολωνία 1-2

Λειψία – Κολωνία 1-2

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ουραγός Κολωνία πέτυχε νίκη και μάλιστα εκτός έδρας επί της Λειψίας (2-1) για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Τράγοι μετά από ένα σχεδόν μήνα έδειξαν σφυγμό και πήραν μεγάλη νίκη μέσα στο Red Bull Arena με 2-1 κόντρα στη γηπεδούχο Λειψία. Οι Ταύροι έτσι με δύο σερί ήττες κατρακύλησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας (αλλά μόλις στο -2 από τη δεύτερη) και η Κολωνία, έπιασε στη 17η θέση το Αμβούργο στους 17 βαθμούς και το – 8 από την σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά με τον Όγκουστιν να σκοράρει στο 5’ και τον Μπρούμα να χάνει άλλη μια καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 31’ αλλά το 1-0 ήταν τελικά το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε άλλο ματς καθώς η Κολωνία μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια. Η χαμένη ευκαιρία του Μπιτενκούρ στο 67’ ήταν σαν προειδοποιητική βολή για αυτό που θα ακολουθούσε. Στο 70’ ο Κοζιέλο έκανε το 1-1 και στο 77’ ο Μπιτενκούρ έκανε το 2-1 για τους Τράγους ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή που έδωσε νόημα στα εναπομείναντα 10 ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τους παίκτες του Ράτενμπεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ