Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3

H Ντόρτμουντ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Βόλφσμπουργκ για την 13η αγωνιστική της Bundsliga και ανέβηκε προσωρινά στην 1 θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-1 και ανέβηκε προσωρινά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Αρμίνια για να παραμείνει πρώτη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Έρλινγκ Χαάλαντ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό και σκόραρε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Αυτό ήταν το 50° τέρμα του Νορβηγού σε 50 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς μόλις στο 2ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ άνοιξε το σκορ με τον Βέρχοστ. Στην συνέχεια η Μπορούσια ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 35ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τα την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμρέ Τζαν. Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό η Ντόρτμουντ έκανε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας το δεύτερο της γκολ στο παιχνίδι με σκόρερ τον Μάλεν. Καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η μπορούσε είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε στο 81ο λεπτό να κλειδώσει τη νίκη με τον Χάλαντ να κάνει το 3-1 εννοώ είχε μπει αλλαγή μόλις οκτώ λεπτά νωρίτερα. Αυτό ήταν το 50ο τέρμα του Νορβηγού σε 50 συμμετοχές στην bundesliga.

Το 3-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Αρμίνια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπροπούλου και Κώστα Σταφυλίδη επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ και πέτυχε την τέταρτη νίκη της τον τελευταίο μήνα.

Ευρεία Νίκη με 63 πέτυχε και η Χόφενχαϊμ στην έδρα της Φιρτ, η οποία μετά από 13 αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό. Η Κολωνία επικράτησε με 4-1 της Γκλάντμπαχ, ενώ η Χέρτα Βερολίνου με την Άουγκσμπουργκ έμειναν στο 1-1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ