Mπάγερν Μονάχου – Προς την έξοδο ο Παβάρ

Mπάγερν Μονάχου – Προς την έξοδο ο Παβάρ

Ο Μπένζαμεν Παβάρ δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν με τον Γάλλο μπακ να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα ο Μπένζαμιν Παβάρ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος μπακ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής του, αλλά και με τον ρόλο που έχει στην ομάδα του Νάγκελσμαν κάτι που τον έχει φέρει προς την έξοδο.

Ωστόσο ο γερμανικός Τύπος το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας του λόγους που ο 25χρονος σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την «Allianz Arena».

Ό πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο 25χρονος, έχει κάνει ξεκάθαρο την προτίμηση του να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, και όχι ως δεξιός μπακ όπως αγωνίζεται εως τώρα, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τις αποδοχές του Γάλλου, ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσα στους υψηλά αμειβόμενους.

Τέλος όπως όλα δείχνουν καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι πρόθυμη να κάνει ανακωχή, με το μέλλον του Παβάρ στην Μπάγερν Μονάχου να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ