Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1

Η Ντόρτμουντ παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Η Ντόρτμουντ έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga, και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου στη βαθμολογία.

Έτσι η διαφορά παρέμεινε στους οκτώ πόντους, με τους Βεστφαλούς να έχουν 50 πόντους, ενώ η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται οριακά πάνω από τη 16η θέση που οδηγεί στα play-out του πρωταθλήματος, όντας στην ισοβαθμία με τη Χέρτα Βερολίνου.

Το πρώτο μέρος είχε μοιρασμένες ευκαιρίες, με την Ντόρτμουντ να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί στο πρώτο ημίωρο. Όλα αυτά μέχρι το 35′ όπου Τοργκάν Αζάρ κατάφερε να βρει δίχτυα, κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, με το μοτίβο να είναι ίδιο. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να φέρουν το ματς στα ίσα, με δράστη τον Σάρενρεν-Μπαζέ στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι αντίπαλοι αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκεβιτς, Όξφορντ, Γκοουβελέου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν (71′ Ιάγκο), Καλιτζούρι, Μάιερ, Ντορς (59′ Γκρουέζο), Βάργκας (89′ Γκούντχερ), Πεπί (59′ Νιντερλέχνερ), Γκρέγκοριτς (70′ Σάρενρεν-Μπαζέ)

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Τσαν, Χούμελς, Πόγκρατσιτς, Γκερέιρο, Νταχούντ (81′ Ρενιέ), Βίτσελ, Μπέλινχαμ, Μπράντ (68′ Βολφ), Μάλεν (68′ Μουκόκο), Αζάρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ