Μπάγερν: Η βαριά «καμπάνα» σε Λεβαντόφσκι αν δεν εμφανιστεί στην «πρώτη»

Μπάγερν: Η βαριά «καμπάνα» σε Λεβαντόφσκι αν δεν εμφανιστεί στην «πρώτη»

Οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να το φτάσουν στα άκρα με τον Πολωνό σταρ, προκειμένου να μην αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Μπάγερν

Οι σχέσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου παραμένουν τεταμένες, δεδομένου ότι οι Βαυαροί αρνούνται κάθε πρόταση της Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Πολωνού επιθετικού.

Ο κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, την τελευταία διετία, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα», έχει μιλήσει ήδη με τον Τσάβι, όμως οι διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο, αξιώνουν περισσότερα από τα 45 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η χρονικά τελευταία, προσφορά της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο «Λέβα» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην δώσει «το παρών» στην πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών Γερμανίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport», εάν συμβεί αυτό, ο Πολωνός άσος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, που κυμαίνεται από 1,8 έως και 3,6 εκατομμύρια ευρώ!

Θα είναι σίγουρα, η πιo… ακριβοπληρωμένη απουσία στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να φορέσει την «μπλαουγκράνα» φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ