Στουτγκάρδη – Λειψία 1-1

Στουτγκάρδη – Λειψία 1-1

Με τον Μαυροπάνο να αγωνίζεται βασικός και να έχει και δοκάρι η Στουτγκάρδη κράτησε τη Λειψία στο 1-1 στην πρεμιέρα της Bundesliga.

Ξεκίνημα με ισοπαλία για Στουτγκάρδη και Λειψία που έμειναν στο 1-1 στην «Mercedes-Benz-Arena» για την πρεμιέρα της Bundesliga. Βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος για τους γηπεδούχους, με τον διεθνή αμυντικός να αγωνίζεται ως δεξί στόπερ σε τριάδα και να έχει και δοκάρι.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Όλμο έδωσε για τον Ενκουκού κι εκείνος από κοντά έκανε το 0-1. Στο 31′ ήρθε η απάντηση της Στουτγκάρδης που έκανε το 1-1 με τον Αχαμαντά που συνδυάστηκε όμορφα με τον Κάλαϊντζιτς. Στο φινάλε μάλιστα του ημιχρόνου μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και η ανατροπή, αλλά ο Μαυροπάνος σημάδεψε δοκάρι με σουτ.

Διαβάστε επίσης: «Στο κόλπο για τον Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός» (pic)

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Αντόν, Μαυροπάνος, Ίτο, Φάγκνομαν, Έντο, Φίχριχ (77’ Μιγιό), Αχαμαντά (90+1’ Καραζόρ), Κάλαϊντζιτς (64’ Τσούρλινοβ), Κατομπά Εμβουμπά (90’ Περέα), Τομάς (76’ Μολά)

Λειψία: Γκουλάτσι, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ (85’ Γκβάρντιολ), Χένρικς, Κλόστερμαν, Ράουμ, Καμπλ (59’ Σομποσλάι), Όλμο (85’ Φόρζμπεργκ), Νοβόα (81’ Σιμακάν), Ενκουνκού, Σίλβα (85’ Σέρλοθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ