Φλικ: «Τα κρούσματα κορωνοϊού μας προετοιμάζουν για το Μουντιάλ»

Φλικ: «Τα κρούσματα κορωνοϊού μας προετοιμάζουν για το Μουντιάλ»

Ο Χάνσι Φλικ τόνισε πως οι απουσίες του Νόιερ και του Γκορέτσκα είναι ένας καλός τρόπος προετοιμασίας στη διαχείριση ανάλογων περιστατικών πριν από το Μουντιάλ.

Οι απουσίες του αρχηγού Μάνουελ Νόιερ και του μέσου Λέον Γκορέτσκα από τα παιχνίδια της εθνικής Γερμανίας στο Nations League προκαλούν αποογήτευση, αλλά είναι επίσης ένας καλός τρόπος προετοιμασίας στη διαχείριση ανάλογων περιστατικών πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπως δήλωσε σήμερα ο τεχνικός των «πάντσερ», Χάνσι Φλικ.

Οι Γερμανοί, οι οποίοι υποδέχονται την Ουγγαρία αύριο Παρασκευή στη Λειψία, πριν αναμετρηθούν με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ την προσεχή Δευτέρα (26/9), θα αγωνιστούν χωρίς τους δύο παίκτες, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στην Covid-19 την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση και από Ρομάνο: «Υπέγραψε στη Σάρτζα ο Μανωλάς»

«Είναι μία καλή προειδοποίηση. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο Κατάρ και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς εκεί» είπε ο Φλικ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Πρέπει να μπορούμε πάντα να αντιδρούμε, να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ώρες αφότου έγιναν γνωστά τα κρούσματα, ο Φλικ κάλεσε ως αντικαταστάτες τον μέσο της Βόλφσμπουργκ, Μαξιμίλιαν Άρνολντ, και τον τερματοφύλακα της Χοφενχάιμ, Όλιβερ Μπάουμαν, αλλά φυσικά ανάμεσα στα δοκάρια θα βρεθεί ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν.

Η -τέσσερις φορές πρωταθλήτρια κόσμου- εθνική Γερμανίας θέλει… απεγνωσμένα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Είναι καλό να έχουμε αυτούς τους αγώνες τώρα. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είπαμε ότι θα ήταν σημαντικό εάν μπορούσαμε να κατακτήσουμε την κορυφή του ομίλου μας στο Nations League. Θέλουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Από εμάς εξαρτάται και είμαστε καλά προετοιμασμένοι», συμπλήρωσε ο Φλικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ