Μπάγερν – Λεβερκούζεν 4-0: Πάρτι οι Βαυαροί – Βυθίστηκαν οι Ασπιρίνες

Μπάγερν – Λεβερκούζεν 4-0: Πάρτι οι Βαυαροί – Βυθίστηκαν οι Ασπιρίνες

Εύκολο βράδυ είχε η Μπάγερν που νίκησε με 4-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν και την βύθισε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Πάρτι έκανε η Μπάγερν που παρέσυρε την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ένας μήνας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ήταν πολύς καιρός για τους Βαυαρούς που μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι αφού μόλις στο 3′ με σουτ του Σανε, που κόντραρε στον Ταπσόμπα, άνοιξε το σκορ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι (pic)

Οι Βαυαροί στο 17′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ αφού μετά από σέντρα του Μίλερ,ο Μουσιάλα πήρε την μπάλα και με σουτ από δεξιά έγραψε το 2-0.

Το ημίχρονο όμως έκλεισε με 3-0 αφού ο Μανέ στο 38′ με συρτό σούτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Χραντέτσκι και άνοιξε λογαριασμό με τα χρώματα της Μπάγερν.

Στην επανάληψη το ματς είχε πολλές φάσεις με τον Μανέ στο 56′ μέσω VAR να του ακυρώνεται ορθά γκολ αφού ο Ντε Λίχτ έκανε φάουλ στον Κοσουνού.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μίλερ στο 85′ που σκόραρε σε κενή εστία μετά από τραγικό λάθος του Χραντέτσκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό (81’ Μαζραουί), Ντέιβις, Ζάμπιτσερ (65’ Γκορέτσκα), Κίμιχ, Μίλερ, Μανέ (65’ Γκνάμπρι), Σανέ (74’ Τσούπο Μοτίν), Μουσιάλα (81’ Χράφενμπερχ).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Φριμπόνγκ (46’ Αρανγίς), Μπάκερ (46’ Χιντσάπιε), Ταπσόμπα, Κοσουνού, Ντεμιρμπάι, Άντριχ, Χάντσον Οντόι (61’ Αντλί), Σικ (61’ Αζμούν), Ντιαμπί (74’ Χλόζεκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ