Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ 5-1: Πετούσε… φωτιές από το ημίχρονο και τη διέλυσε

Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ 5-1: Πετούσε… φωτιές από το ημίχρονο και τη διέλυσε

Πραγματοποιώντας ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τέσσερα γκολ, η Βέρντερ Βρέμης διέλυσε την Γκλάντμπαχ εντός έδρας με σκορ 5-1.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στην Γκλάντμπαχ, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας εντός έδρας με το επιβλητικό 5-1.

Οι Πράσινοι ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσαν συνολικά τέσσερα γκολ, μετατρέποντας ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, παίρνοντας έτσι μια εμφατική νίκη που τους επέτρεψε να φτάσουν τα «πουλάρια» στη βαθμολογία με 12 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Βέρντερ καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, το σκορ ήταν ήδη στο 2-0. Ο Νίκλας Φούλκρουγκ στο 5′ έκανε στο 1-0, για να έρθει ο Μάρβιν Ντουκς τρία λεπτά αργότερα και να διπλασιάσει τα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι με τον Φούλγκρουγκ να γράφει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0 στο 13′. Ο «εφιάλτης»  της Γκλάντμπαχ ολοκληρώθηκε στο 37′ με τον Μπενσεμπαϊνί να κάνει το 4-0 με αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, καθώς η Βέρντερ είχε καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Έτσι τα «πουλάρια» βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Τουράμ στο 63′ σε 4-1. Η τελευταία λέξη όμως άνηκε στη Βέρντερ καθώς δέκα λεπτά αργότερα, ο Βάιζερ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Σταρκ, Βελίκοβιτς, Φριντλ, Βάιζερ, Σμιντ (85′ Φριντλ), Γκρουέβ (77′ Ραπ), Γκρος (77′ Μπίτενκουρτ), Γιουνγκ, Φούλκρουγκ, Ντουκς

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Σκάλι (77′ Λάινερ), Φρίντριχ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί (88′ Νετς), Κονέ (88′ Ρέιτς), Βάιγκλ, Κράμερ (83′ Ενγκουμού), Χόφμαν, Τουράμ, Στιντλ (77′ Χέρμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ