Βέρντερ Βρέμης – Άουσμπουργκ 0-1: Σπουδαίο διπλό για τους φιλοξενούμενους

Βέρντερ Βρέμης – Άουσμπουργκ 0-1: Σπουδαίο διπλό για τους φιλοξενούμενους

Με «χρυσό» σκόρερ τον Ντεμίροβιτς η Άουσμπουργκ κατάφερε να φύγει με την νίκη με 1-0 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Την πρώτη της νίκη μετά από τρία σερί αρνητικά αποτέλεσματα και την δεύτερη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Άουσμπουργκ, η οποία κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης με 1-0.

Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο φινάλε, με τον Ντουκσχ να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Βέρντερ ήταν ανώτερη σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κλείνοντας την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο και πίεζε ασφυκτικά για το γκολ. Το βρήκε για την ακρίβεια στο 31ο λεπτό με τον Φούλκρουγκ αλλά μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής υπέδεξε οφσάιντ με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Η αυτοκριτική του Κορμπεράν, η (βιντεο)κριτική, τα λάθη και ο «άλλος» Ολυμπιακός…

Στην επανάληψη η Άουσμπουργκ κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της, παίρνοντας μάλιστα το προβάδισμα με τον Ντεμίροβιτς στο 63′, με το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Παβλένκα (29’ λ.τρ. Ζέτερερ), Πάιπερ, Βελίκοβιτς, Φριντ, Βάισερ, Γκρος (67’ Γκρέουβ), Γιουνγκ (86’ Μπούχαναν), Στάγκε (67’ Σμιντ), Σμιντ (67’ Μπιούρκε), Φίλκρουγκ, Ντουκς.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκούμνι, Χουβελέεουβ, Μπάουερ, Χαν Γκρουέσο, Ιάγκο, Ναϊντερλέχνερ (78’ Μάγιερ), Ρετσμπετσάι, Μπερίσα, Ντεμίροβιτς (70’ Γιένσεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ