Λειψία – Χέρτα 3-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «ταύρους»

Λειψία – Χέρτα 3-2: Επιστροφή στις νίκες για τους «ταύρους»

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, η Λειψία επικράτησε με 3-2 της Χέρτα και επέστρεψε στις νίκες.

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Λειψία πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Χέρτα η οποία έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς τρίποντο και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Στο -1 από τις θέσεις της Ευρώπης οι «ταύροι».

Για 25 λεπτά η ομάδα της πρωτεύουσας στάθηκε καλά, αλλά τότε… μίλησε ο Φόρσμπεργκ που από σέντρα του Σομποζλάι έκανε το 1-0 με το γόνατο. Από κόρνερ του Ούγγρου έξι λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για τη Λειψία με κεφαλιά του Ντιαλό ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αντρέ Σίλβα έκανε το 3-0 με διπλή προσπάθεια και φάνηκε να τελειώνει το ματς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δοκιμή για Μπα, ο Άβιλα και η έκπληξη στον άσο

Λουκεμπάκιο και Κανγκά είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 4-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κι αφού δεν έγινε αυτό, η Χέρτα μείωσε σε 3-2 με δύο γκολ σε τρία λεπτά. Ο Λουκεμπάκιο με πέναλτι στο 62′ έκανε το 3-1 και ο Γιόβετιτς με σουτ το 3-2 στο 64′. Η αντεπίθεση της Χέρτα σταμάτησε εκεί όμως, με τον Ενκουκού να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ για τη Λειψία στο φινάλε, αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Σιμακάν (61′ Χένριχς), Όρμπαν, Ντιαλό, Ράουμ (61′ Χάλστενμπεργκ), Χαϊνταρά (61′ Καμπλ), Σλάγκερ, Σομποζλάι, Φόρσμπεργκ (72′ Πόουλσεν), Ενκουνκού, Σίλβα (72′ Νοβόα)

Χέρτα: Κρίστενσεν, Κένι, Ρογκέλ, Κεμπφ, Πλάτενχαρντ (46′ Μίτελστεντ), Σούνιτς (46′ Κανγκά), Τουσάρ, Σερντάρ (83′ Ζέλκε), Λουκεμπάκιο, Ρίχτερ (59′ Ετζούκε), Γιόβετιτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ