Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τα «Πουλάρια»

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τα «Πουλάρια»

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 σερί ανεπιτυχή ματς.

Η Γκλάντμπαχ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια με 3-1 την παραπαίουσα Στουτγκάρδη που είχε όμως τις στιγμές στο εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής στην Bundesliga.

Τα πουλάρια μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησαν μόλις στο 5′ να προηγηθούν με πολύ ωραία εκτέλεση του Χόφμαν μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιέλ και η 11αδα για την Λεωφόρο

Είκοσι λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 με τον Πλέα με πολύ ωραίο πλασέ βάζοντας θεμέλια νίκης στους γηπεδούχους που όμως στη συνέχεια τα «χρειάστηκαν».

Αρχικά ο Τιάγκο Τόμας στο 35′ μείωσε σε 2-1 για τη Στουτγκάρδη με εξαιρετική ενέργεια και σουτ δείγμα της ποιότητας που έχει ο νεαρός φορ και στο 83′ ο Ζιρασί έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2. Τελικά το ματς έληξε με 3-1 αφού ο Χέρμαν σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε περάσει στο ματς.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σίπελ, Σκάλι, Φρίντριχ, Γιάντσκε (80’Στιντλ), Μπενσεμπαϊνλί, Βάιγκλ, Κονέ, Χόφμαν (92’Χέρμαν), Κράμερ, Πλεά (87’Νετς), Τιράμ.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μίλερ, Στέντσελ (68’Βάνγκομαν), Μαυροπάνος, Αντόν, Σόσα, Έντο, Αχαμάντα (87’Έγκλοφ), Τιάγκο Τόμας, Φίχριχ (84΄Περέα), Πφάιφερ (68’Σίλας), Ζιρασί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ