Διπλό και στο -3 από την κορυφή η Ουνιόν

Διπλό και στο -3 από την κορυφή η Ουνιόν

Σημαντικό διπλό για την Ουνιόν η οποία επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην δεύτερη θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν ισόπαλες στο 1-1.

Επιστροφή στις νίκες για την Ουνιόν Βερολίνου και σε απόσταση βολής από την Μπάγερν Μονάχου.

Χάρη στα τέρματα των Γιανίκ Χάμπερερ και Κέβιν Μπέρενς, οι Βερολινέζοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, παίρνοντας την νίκη με 2-1 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης η οποία και τους έστειλε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Ότι δώσατε και αυτό πέναλτι πραγματικά μας ξεπερνάει» (pic)

Σε ένα αρκετά μοιρασμένο ματς, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και και Φράιμπουργκ έμειναν στο 1-1, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να συγκατοικούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κολό Μουανί έδωσε το προβάδισμα στην Άιντραχτ στο 42′, με τον Ματίας Γκίντερ να φέρνει το ματς στα ίσα στην επανάληψη.

Το σερί τριών νικών της Μπόχουμ έλαβε τέλος στο Λεβερκούζεν όπου η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 2-0. Σε έναν μοιρασμένο αγώνα, το πέναλτι του Έντ Ταμπσόμπα στο 8′ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, που με τον Άνταμ Χλόζεκ στο 53′ «κλείδωσαν» τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ