Μάιντζ – Ντόρτμουντ 1-2: Διπλό τετράδας στο 93′

Μάιντζ – Ντόρτμουντ 1-2: Διπλό τετράδας στο 93′

Χάρη σε γκολ του Ρέινα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Μάιντζ εκτός έδρας κι έπιασε τετράδα.

Με buzzer beater του Τζιοβάνι Ρέινα στο 93΄ η Ντόρτμουντ απέδρασε από την Mewa Arena, με 2-1 επί της Μάιντζ και μπήκε ξανά στη μάχη του τίτλου της Bundesliga, μετά την χθεσινή «γκέλα» της Μπάγερν.

Η Μπορούσια έκλεισε τον πρώτο γύρο με τη δεύτερη σερί νίκη της μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (προηγήθηκε το 4-3 επί της Αουγκσμπουργκ) και παράλληλα διατήρησε το αήττητο απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο για 8ο σερί ματς στο «σπίτι» της, ενώ έφτασε τις 7 νίκες στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Διαβάστε επίσης: Άρης – Ολυμπιακός 0-1: Τζολάκης, ο Κέρβερος της πρόκρισης!

Οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λι Γιάε-Σουνγκ, είδαν τον Ριέρσον να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σε ένα ακόμη ματς την έδρα τους, όπου στην τρέχουσα περίοδο σε οκτώ παιχνίδια που έδωσαν εκεί μετρούν μόλις μία νίκη!

Μάιντζ: Ντάμεν, Ααρόν Μαρτίν, Σασί (80’ Χακ), Μπάρκοκ (89’ Γκρούντα), Λι (63’ Σταχ), Μπαρέιρο, Βιντμέρ, Χάντσε Όλσεν, Φερνάντες, Ίνγκβαρτσεν (63’ Φουλγκινί), Ονίσιβο (80’ Αζορκέ)

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Σλότερμπεκ, Οζτσάν, Γκερέιρο, Ζίλε, Τσαν (62’ Ρέινα), Μπραντ, Μουκοκό (62’ Αλέ), Μάλεν (62’ Μπινό Γκιτενς), Ριέρσον, Αντεγέμι (77’ Βολφ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ