«Χρυσάφι» της Ντόρτμουντ στον Μπέλινγκχαμ για να μείνει

«Χρυσάφι» της Ντόρτμουντ στον Μπέλινγκχαμ για να μείνει

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη Γερμανία, με τον νεαρό Άγγλο μέσο, να απασχολεί ουκ ολίγες ομάδες της Ευρώπης.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ επιθυμούν την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τους Μαδριλένους να προσφέρουν-σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, εκτός από εκατομμύρια και τον Καμαβιγκά-αλλά η Ντόρτμουντ εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η γερμανική «Bild» αποκάλυψε σήμερα ότι η Ντόρτμουντ έχει προσφέρει στον 19χρονο Άγγλο διεθνή μέσο, προκειμένου να ανανεώσει έναν ακόμη χρόνο, μέχρι το 2026, 15 εκατ. ευρώ τη σεζόν για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ας μιλήσουμε για τον Σαμασέκου…

Ο παίκτης είχε απορρίψει την πρώτη πρόταση ανανέωσης που του είχε παρουσιάσει η Ντόρτμουντ, ενώ όπως είχε διαρρεύσει πρόσφατα είχε ήδη εκφράσει την προτίμησή του για την Μάντσεστερ Σίτι, εξαιτίας της φιλίας του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θεωρεί ιδανικό για την ενίσχυση των δικών του χαρακτηριστικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ