Λειψία – Στουτγκάρδη 2-1: Νίκησε και συνεχίζει να… ονειρεύεται

Λειψία – Στουτγκάρδη 2-1: Νίκησε και συνεχίζει να… ονειρεύεται

Η Λειψία επικράτησε και της Στουτγκάρδης (2-1), μειώνοντας στον πόντο από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου.

Την πίεση προς τη μεριά της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει με κάθε τρόπο η Λειψία. Οι εντυπωσιακοί «ταύροι» επικράτησαν και της Στουτγκάρδης (2-1), μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή της Bundesliga.

Η Λειψία έφτασε τους 35 πόντους και βρίσκεται στο -1 από τους πρωτοπόρους Βαυαρούς. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Άιντραχτ και οι «ταύροι» αναμένουν με αγωνία το που θα «κάτσει» η μεταξύ τους διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν 78-79: Πήρε εκδίκηση ο Ομπράντοβιτς

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Σομποσλάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο γκολκίπερ της Στουτγάρδης δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Επτά λεπτά μετά ο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 49’ όμως η Λειψία έθεσε τις πιο γερές βάσεις για το τρίποντο. Και πάλι  ο Σίλβα, πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 2-0. Η Στουτγάρδη κέρδισε πέναλτι στο 68’ μετά από παρέμβαση του VAR το οποίο εντόπισε χέρι του Γκβάρντιολ. Ο Φίχριχ ανέλαβε την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιτς, Χένρικς (80’Κλόστερμαν), Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Ράουμ (80’Χάλστενμπεργκ), Χαϊντάρα, Σλάγκερ, Σομποσλάι, Όλμο (46’Φόρσμπεργκ), Βέρνερ (84’Πόουλσεν), Σίλβα (70’Λάιμερ).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μίλερ, Στέντσελ, Αντόν, Ίτο, Βανγκομάν, Καραζόρ, Έντο, Νάρτεϊ (86’Εγκλόφ), Καστανάρας (46’Περέα), Φίχριχ (80’Κουλιμπαλί), Πφάιφερ (86’Κουόλ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ