Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0: Στην κορυφή με τεσσάρα οι Βεστφαλοί

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0: Στην κορυφή με τεσσάρα οι Βεστφαλοί

Αυτή τη φορά η Ντόρτμουντ... άνοιξε το δώρο της Μπάγερν και με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Άιντραχτ πέρασε στην κορυφή της Bundesliga.

Το δώρο της Μπάγερν δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο αυτή τη φορά. Η Ντόρτμουντ… είπε «ευχαριστώ», διέλυσε με 4-0 την Άιντραχτ και πέρασε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Bundesliga.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου στο ματς, η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ χάρη σε όμορφο τελείωμα του Μπέλινγκχαμ μέσα από την περιοχή. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 όταν μετά από διαδοχικές κεφαλιές ο Μάλεν σκόραρε με πλασέ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η «χρυσή» λίστα του Ραζνάτοβιτς στα χέρια του Αταμάν

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική, είχε δοκάρι με τον Γκέτσε στο 37′ και έκανε και το 3-0 στο 41′ με κεφαλιά του Χούμελς. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μάλεν με πλασέ από ασίστ του Αντεγέμι στο 67′.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Χούμελς, Γκερέιρο (70’ Βολφ), Σλότερμπεκ (25’ Ζίλε), Ριέρσον, Μπέλινγκχαμ (77’ Οζτσάν), Τσαν, Μπραντ (70’ Ρόις), Αντεγέμι, Μάλεν, Αλέ (77’ Μουκοκό).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Εμπιμπέ (85’ Αλιντού), Χασέμπε (71’ Γκεμπούρ), Λεντς, Μπούτα, Ρόντε (52’ Μπορέ), Σο, Κνάουφ (46’ Καμάντα), Γκέτσε, Κολό Μουανί (70’ Αάρονσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ