Όλα στραβά για την Μπάγερν, νοκ άουτ ο Ντέιβις για το υπόλοιπο της σεζόν

Όλα στραβά για την Μπάγερν, νοκ άουτ ο Ντέιβις για το υπόλοιπο της σεζόν

Η Μπάγερν Μονάχου περνάει μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της πρόσφατης ιστορίας της και τα πράγματα έρχονται να επιδεινωθούν με την απώλεια για φέτος του πολύτιμου Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις στα 22 του θεωρείται και όχι άδικα ένα από τα καλύτερα αριστερά full back στον κόσμο. Όσοι δεν τον έμαθαν στα 4 χρόνια που αγωνίζεται για τους Βαυαρούς, σίγουρα τον είδαν με την Εθνική του Καναδά στο Παγκόσμιο του Κατάρ τον χειμώνα, όπου έκανε αίσθηση στα ματς στα οποία έλαβε μέρος.

Και φέτος κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν, βοηθώντας την ομάδα του με την εξαιρετική ταχυδύναμη του  και το δημιουργικό του παιχνίδι, αφού σε σύνολο 38 εμφανίσεων έχει 3 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ: «Κακή επιλογή του Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σταθερότητα και το μπάτζετ της Εφές εκεί»

Ωστόσο η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στην ήττα από την Μάιντζ με 3-1, έμελλε να είναι και η τελευταία στη σεζόν καθώς ο Καναδός τραυματίστηκε και οι εξετάσεις αναφέρουν για βαριά θλάση στον τετρακέφαλο. Αυτό συνεπάγεται περίπου 6 εβδομάδες αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα με τον Ντέιβις πρακτικά να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μιας σεζόν που εξελίσσεται απογοητευτικά για την Μπάγερν που αρχικά σημαδεύτηκε από αιφνίδια αλλαγή προπονητή, αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας, εύκολο αποκλεισμό από το Champions League από τη Σίτι και εσχάτως έπεσε από την κορυφή της Bundesliga μετά την ήττα από την Μάιντς.

Μέσα σε όλα λοιπόν έρχεται και ο τραυματισμός του Καναδού να δυσκολέψει την κατάσταση και την προσπάθεια του Τούχελ να οδηγήσει την ομάδα του σε έναν ακόμα τίτλο, στην κόντρα με την Ντόρτμουντ, 5 ματς πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ