Φράιμπουργκ για σεντόνι (4-0) – Νίκη Ευρώπης για Λεβερκούζεν (2-0)

Φράιμπουργκ για σεντόνι (4-0) – Νίκη Ευρώπης για Λεβερκούζεν (2-0)

Η Φράιμπουργκ διέλυσε με 4-0 τη Σάλκε και πάτησε τετράδα ενώ η Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 τη Λειψία και... βλέπει Ευρώπη.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Europa League, η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Λειψίας, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Bundesliga, και διατηρείται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το γκολ του Χλόζεκ στο 40΄ έδωσε προβάδισμα στη Μπάγερ, οι φιλοξενούμενοι δεν αξιοποίησαν την υπεροχή τους και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το πέναλτι του Αμίρι στο 86΄ «σφράγισε» το τελικό αποτέλεσμα. Η σημερινή ήττα αφήνει την RB εκτός της προνομιούχου τετράδας που παίρνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Δεν έσπασε την «κατάρα» ο Τσιτσιπάς: Ηττα με 2-0 από τον Αλκαράθ (vid)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Κοσούνου, Τα, Χιντσάπι (78′ Φοσού-Μενσά), Φρίμπονγκ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Μπάκερ, Ντιαμπί (68′ Αμιρί), Χλόζεκ (68′ Αζμούν), Αντλί (90’+1′ Μπελαραμπί)

Λειψία: Μπλάσβιτς, Κλόστερμαν (72′ Λάιμερ), Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χένριχς, Καμπλ (46′ Ενκουνκού), Χαϊνταρά (81′ Φόρσμπεργκ), Χάλστενμπεργκ (60′ Σιμακάν), Σομποζλάι, Βέρνερ (81′ Αντρέ Σίλβα), Όλμο

Σαρωτική Φράιμπουργκ

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Φράιμπουργκ που διέλυσε με 4-0 τη Σάλκε και έπιασε τετράδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Γκρέγκοριτς που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο

. Στο 7′ με σουτ και στο 35′ με κεφαλιά πλήγωσε την πρώην ομάδα του για το 2-0. Ο Χόλερ στο 52′ έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκίντερ στο 83′.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ, Κέιτελ, Χόφλερ (86′ Βάγκνερ), Ντόαν (73′ Βάισχαουπτ), Χόλερ (79′ Ρολ), Γκρίφο (80′ Γέονγκ), Γκρέγκοριτς (73′ Πέτερσεν)

Σάλκε: Σβόλοφ, Ματριτσιάνι (61′ Αϊντίν), Γεντς (46′ Γκρέιμλ), Καμίνσκι, Ουρόνεν (61′ Ουβετζάν), Κραλ, Λάτζα, Κάραμαν, Ντρέξλερ (46′ Φρέι), Μπίλτερ (79′ Ζάλαζαρ), Τερόντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ