Τούχελ: «Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά όχι απελπιστική»

Τούχελ: «Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά όχι απελπιστική»

Ο Τόμας Τούχελ θέλησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα έχοντας χάσει την πρωτιά από την Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο της Bundesliga Μπορούσια Ντόρτμουντ πέντε αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά ο Τόμας Τούχελ είπε ότι η κατάσταση δεν είναι ακόμη απελπιστική για την ομάδα του, η οποία επιδιώκει το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί υποχώρησαν στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Ντόρτμουντ, μετά την ήττα με 3-1 την περασμένη εβδομάδα από τη Μάιντς, ενώ την Κυριακή (30/4) αντιμετωπίζουν την ουραγό Χέρτα Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η υποχρέωση, οι υποψήφιοι προπονητές, ο Καρεμπέ και η άποψη ενός παλιού γνωστού…

«Η κατάσταση έχει γίνει πιο δύσκολη για εμάς τώρα, αλλά δεν είναι απελπιστική», είπε σήμερα (28/4) ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Έχω ακόμα την αίσθηση ότι θα αλλάξουμε ταχύτητα στα τελευταία πέντε παιχνίδια», πρόσθεσε.

Από την άφιξή του στα τέλη Μαρτίου, ο Τούχελ είδε την ομάδα του να αποκλείεται από το Κύπελλο Γερμανίας και το Champions League στα προημιτελικά, ενώ παράλληλα έχασε το προβάδισμα στην Bundesliga.

Ο Τόμας Τούχελ θα χρειαστεί να κάνει τα σχέδιά του για τον αγώνα με την ομάδα του Βερολίνου χωρίς τον Γάλλο αμυντικό Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Η Χέρτα βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά έφερε πίσω τον πρώην προπονητή Παλ Νταρντάι σε μια τελευταία προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Είναι λίγο απρόβλεπτοι τώρα με την αλλαγή προπονητή», είπε ο Τούχελ. «Αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε. Το να μιλάμε για την κατάστασή μας στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα. Είμαστε πολύ ειλικρινείς. Είμαστε οι τελευταίοι που βάζουμε οτιδήποτε κάτω από το χαλί. Έχουμε χάσει πέντε βαθμούς στα δύο τελευταία ματς», είπε.

Η Ντόρτμουντ, στην πρώτη θέση με 60 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει απόψε (28/4) τη Μπόχουμ και μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών πριν από τον αγώνα της Μπάγερν την Κυριακή.

«Δεν ξέρω αν θα το δω», είπε ο Τούχελ για τον αγώνα της Ντόρτμουντ. «Η κατάστασή μας είναι πολύ ξεκάθαρη. Πρέπει να πάρουμε 15 βαθμούς», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ