Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 1-1: Γκέλα των Βεστφαλών και ευκαιρία για προσπέρασμα για την Μπάγερν

Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 1-1: Γκέλα των Βεστφαλών και ευκαιρία για προσπέρασμα για την Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ σκόνταψε στην έδρα της Μπόχουμ (1-1) και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να πατήσει ξανά την κορυφή της Bundesliga.

Αδιόρθωτη για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε η Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να μένουν στο 1-1 κόντρα στην Μπόχουμ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξαναπεράσει μόνη στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Λοσιγιά. Η Ντόρτμουντ όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 7’ ο Αντεγέμι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και έκανε το 1-1. Οι Βεστφαλοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 26’ με τον Μπέλιγχαμ. Η Ντόρτιμουντ φώναξε για πέναλτι στο 65’ όταν ο Σοάρες φάνηκε να σπρώχνει τον Αντεγέμι μέσα στην περιοχή. Διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έζησαν την κατάκτηση του τίτλου οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν για τους Βεστφαλούς, ωστόσο ο Μπέλιγχαμ αστόχησε στο 98′ από εξαιρετική θέση.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ράιμαν, Γκαμπόα (78’Γιάνκο), Μάσοβιτς, Όρντετς, Ντανίλο Σοάρες (85’Σταφυλίδης), Λοσιγιά, Όστερχαγκε (85’Κούντε), Στέγκερ, Ασάνο (78’Τσόλερ), Αντβί-Αντζέι, Χόφμαν (70’Μπροστσίνσκι).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ράιερσον (88’Βολφ), Ζίλε, Χούμελς, Γκερέιρο, Τσαν, Μπέλινγχαμ, Μπραντ (73’Ρόις), Μάλεν (88’Μοντέστ), Αντεγέμι (81’Ρέινα), Αλέ (73’Μουκοκό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ